Nieuws

Strand Larsen niet blij met houding FC Groningen: 'Gaat om respect richting mij'

Strand Larsen niet blij met houding FC Groningen: 'Gaat om respect richting mij'

14 augustus - 18:19 Laatste update: 18:21
1

Jorgen Strand Larsen wordt de laatste weken in verband gebracht met een vertrek bij FC Groningen. De spits is niet te spreken over de handelswijze van de Trots van het Noorden en lijkt te willen vertrekken bij de Groningers.

Strand Larsen staat op de radar bij meerdere clubs. Middlesbrough zou tien miljoen euro hebben geboden op de Noorse spits, maar van een overgang kwam het nog niet. "Het is nog niet zo dichtbij, als ik eerlijk ben", aldus Strand Larsen. "Er is interesse van een aantal clubs. Ik ben een beetje teleurgesteld in hoe de club met de situatie omgaat. Er zijn serieuze biedingen en als het kleine biedingen waren zou ik hier niet teleurgesteld staan. Voor iedere speler van 22 die graag de volgende stap wil zetten is het teleurstellend om te zien dat Groningen alles afwijst en nergens voor openstaat. Dat is teleurstellend."

"Ik hou van Groningen en zou best willen blijven, maar we spelen geen Champions League, in een topvijf-competitie of in Engeland. Vroeg of laat wil ik een stap maken. Het heeft niets te maken met de supporters of dat ik hier niet wil blijven, maar over mijn toekomst. Op dit moment ben ik een beetje teleurgesteld in de club"

Strand Larsen lijkt graag een transfer te willen maken. "Toen ik naar de club kwam had ik als doel om zoveel mogelijk uit mezelf te halen. Nu er serieuze biedingen op tafel liggen, vind ik dat de club de situatie beter moet aanpakken. Ook voor mijn carrière. Het gaat niet per se om vertrekken, maar om respect richting mij."

Strand Larsen verloor zondagmiddag met 6-1 in de Johan Cruijff Arena van Ajax. De spits gaf nog wel de assist op de 1-1 van Cyriel Ngonge. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie