Nieuws

Taylor volledig tweebenig: 'Het maakt me niet uit welk been, eigenlijk wel apart'

Taylor volledig tweebenig: 'Het maakt me niet uit welk been, eigenlijk wel apart'

14 augustus - 18:05
0

Ajax maakte zondagmiddag korte metten met FC Groningen met Kennet Taylor in de basis. De middenvelder luisterde zijn plek in de basis op met een doelpunt en een sterk optreden.

Taylor krijgt de eerste twee Eredivisie-duels de voorkeur boven spelers als Davy Klaassen en Steven Berghuis, maar ziet zichzelf niet als dé verrassing van het seizoen. "Dat denk ik niet, nee. Basisspeler? We hebben gewoon een hele goede selectie met heel erg veel hele goede spelers. De trainer maakt nu de keuze om mij er in te zetten. Dat kan volgende week zomaar anders zijn", aldus Taylor voor de camera van ESPN.

Ondanks zijn sterke spel weet Taylor dat de concurrentie bij Ajax groot is. "We hebben heel veel grote spelers, dus ik moeten laten zien als ik speel. Wel had ik meer moeten scoren, vind ik. Minimaal twee goals had ik moeten maken. Af en toe was het te slordig, maar gelukkig heb ik er in ieder geval één gemaakt", concludeert de middenvelder.

Dat Taylor volledig tweebenig is, werkt in zijn voordeel. De middenvelder heeft géén idee wat zijn sterkste been is. "Ik schiet liever met links dan rechts eerlijk gezegd. Maar verder maakt het niet veel uit. Passen, dribbel of schieten: dat is grappig, want ik dribbel juist liever met rechts. Een trucje, een schaar? Ook liever met rechts. Maar schieten met links. Eigenlijk wel apart."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie