Nieuws

Man van details: 'Ten Hag laat Man United-selectie exact 13,8 kilometer hardlopen'

Man van details: 'Ten Hag laat Man United-selectie exact 13,8 kilometer hardlopen'

14 augustus - 16:44
0

Erik ten Hag heeft de spelers van Manchester United naar aanleiding van de blamage tegen Brentford een vrije dag ontnomen. In de Engelse media lekken nu de details uit van de invulling van deze dag. 

Manchester United zakte zaterdagmiddag volledig door het ijs bij Brentford. Al na 35 minuten stond de uiteindelijke einduitslag op het scorebord: 4-0. Een opvallende statistiek was dat The Mancunians in totaal maar 95,6 kilometer aflegden, terwijl de Brentford-spelers in totaal 109,4 kilometer liepen.

Ten Hag, een man van details, zag het onderlinge verschil volgens Sky Sports als de ideale afstand die zijn spelers mochten gaan afleggen tijdens de straftraining. Het Engelse medium meldt dat de United-selectie 13,8 kilometer heeft moeten rennen.

Na afloop was Ten Hag al niet te spreken over zijn elftal. "Het team moet verantwoordelijkheid nemen", aldus de manager in de Engelse media. "Ik heb medelijden met de fans. Ik vroeg de spelers om met geloof te spelen en verantwoordelijkheid te nemen, dat hebben ze niet gedaan. Ik had net zo goed alle spelers kunnen wisselen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie