Nieuws

Diemers beleefde 'pijnlijke' laatste maand bij Feyenoord: 'Dat is gewoon jammer'

Diemers beleefde 'pijnlijke' laatste maand bij Feyenoord: 'Dat is gewoon jammer'

14-08-2022 15:50

Na zijn mislukte avontuur bij Feyenoord geniet Mark Diemers weer van het voetbal bij FC Emmen. De middenvelder werd ontvangen met een staande ovatie bij zijn debuut voor de ploeg uit Drenthe.

"Ik heb vandaag wel gevoeld dat dit de goede keuze was", aldus Diemers tegenover Voetbal International, doelend op zijn overstap naar Emmen. "Nee, dat heb ik nog nooit zo meegemaakt eigenlijk. Dat deed me wel heel erg veel, het bezorgde me echt kippenvel."

Diemers beleefde een niet al te succesvolle periode bij Feyenoord. Vooral de laatste maand was naar eigen zeggen ‘pijnlijk’. De middenvelder was toe aan positiviteit. "Het was moeilijk. Op een gegeven moment was ik niet meer welkom bij het eerste elftal en moest ik met het tweede meetrainen. Dat heeft me wel pijn gedaan. Maar op een gegeven moment moet je weer door in de voetballerij. Er staat weer een volgende uitdaging te wachten, dat is hier bij Emmen."

Ondanks de pijnlijke periode heeft de spelverdeler geen slecht woord over voor trainer Arne Slot. "Ik heb niets slechts over hem te zeggen, hoor. Maar als je toch 42 wedstrijden in anderhalf jaar tijd voor de club gespeeld hebt en ineens niet meer welkom bent bij het eerste elftal, is dat gewoon jammer", aldus Diemers. "Ik denk dat niemand bij Feyenoord iets slechts over mij kan zeggen op persoonlijk vlak."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s