Nieuws

'Ten Hag grijpt in na pijnlijke nederlaag, spelers kunnen vrije dag vergeten'

'Ten Hag grijpt in na pijnlijke nederlaag, spelers kunnen vrije dag vergeten'

14 augustus - 14:45
0

Erik ten Hag zit niet stil na de vernederende verliespartij van Manchester United tegen Brentford FC op zaterdag. De Haaksbergenaar heeft de vrije zondag van de selectie ingetrokken en de spelers op een extra training gezet. 

Volgens Engelse media is Ten Hag zó onthutst dat hij de vrije zondag heeft ingetrokken en aan de slag gaat met zijn spelers. United speelde een dramatische eerste helft op bezoek bij Brentford en kreeg binnen 35 minuten vier tegentreffers om de oren. The Red Devils werden kinderlijk eenvoudig van de bal gezet door het hoge drukzettende Brentford. In de tweede helft kwam de Londense club niet verder in de problemen.

Na de verliespartij hield Ten Hag geen blad voor de mond. "Het team moet verantwoordelijkheid nemen. Ik heb medelijden met de fans. Ik vroeg de spelers om met geloof te spelen en verantwoordelijkheid te nemen, dat hebben ze niet gedaan. Ik had net zo goed alle spelers kunnen wisselen", stelde de manager na afloop. "Ja, we hebben nieuwe spelers en kwaliteitsspelers nodig. We zullen proberen om deze spelers te overtuigen, zodat ze zich bij ons aan gaan sluiten", besloot de manager. Onder meer Adrien Rabiot staat op de radar bij United en de gesprekken met de speler lijken goed te verlopen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie