Volgende tegenslag voor ADO en Kuyt: tweede nederlaag op rij zonder te scoren

14-08-2022 14:33

Dirk Kuyt heeft zondag wederom niet weten te winnen met ADO Den Haag. In eigen huis werd er met 0-2 verloren van FC Den Bosch, waardoor de Haagse club na twee speelronden stijf onderaan staat in de Keuken Kampioen Divisie

ADO kreeg in het eerste duel al een oorwassing op bezoek bij Heracles Almelo (4-0) en mocht het deze keer in eigen huis tegen Den Bosch opnemen. ADO begon beter aan het duel dan vorige week, maar dat leidde niet tot doelpunten. De bezoekers kwamen vlak voor rust zelfs op voorsprong door Soufyan Ahannach. Enkele minuten later was de misère voor ADO compleet toen Asier Córdoba de score nog voor rust kon verdubbelen.

De thuisploeg kwam die klap niet meer te boven en wist in de tweede helft ook niet veel gevaar te stichten. Zelfs met Thomas Verheydt in de gelederen speelden de Hagenesen niet veel kansen uit. Kuyt wil zo snel mogelijk terug naar de Eredvisie met ADO, maar die ambitie lijkt vooralsnog niet reëel na de eerste twee wedstrijden: zes goals tegen, nul voor, nul punten.