Nieuws

NEC-uitblinkers tegen Volendam uitgelicht: 'Hij speelde een geweldige wedstrijd'

NEC-uitblinkers tegen Volendam uitgelicht: 'Hij speelde een geweldige wedstrijd'

14-08-2022 14:28

NEC Nijmegen won zondagmiddag op bezoek bij FC Volendam en wist uiteindelijk met ruim cijfers te winnen. Volgens analist Mario Been sprongen er twee spelers uit die een sterke wedstrijd speelden bij de bezoekers. 

In de nabeschouwing op ESPN is Been vooral te spreken over Lasse Schöne. "Ik moet zeggen, Schöne speelde een geweldige wedstrijd. Een beetje als heerser van de laatste lijn. Voor mij de man of the match. Hij voetbalt zo makkelijk en geeft zoveel leiding aan de ploeg", meent Been. 

Naast Schöne wil Been ook enkele woorden kwijt over Oussama Tannane, die voor de 1-2 zorgde. "Vind ik ook een geweldige speler en echt een versterking. Een jongen die altijd diepte ziet en een geweldig linkerbeen heeft. NEC heeft dat: voetbaltechnisch allemaal goed, maar ze missen een echte spits", geeft Been als kanttekening. Volendam treft over twee weken in de derde speelronde FC Twente, terwijl NEC volgende week tegenover op bezoek gaat bij AZ. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!