Nieuws

Corinthians-trainer haalt uit: 'Bang voor ontslag? Weet je hoe rijk ik ben?'

Corinthians-trainer haalt uit: 'Bang voor ontslag? Weet je hoe rijk ik ben?'

14-08-2022 14:00

Corinthians-trainer Vitor Pereira heeft fel gereageerd op een vraag over zijn toekomst bij de club. De Portugese trainer stelt niet bang te zijn voor een ontslag en verwijst daarbij naar zijn bankrekening. 

Corinthians verloor in de Braziliaanse competitie van Palmeiras en de trainer wordt gevraagd naar zijn baanzekerheid. "Je maakt een grapje, toch?", reageerde de Portugees. "Bang om mijn baan te verliezen in dit deel van mijn carrière? Weet je wel hoeveel geld ik op mijn bankrekening heb staan?", sloeg de 54-jarige oefenmeester van zich af, opgetekend door Record.

Pereira heeft zijn zakken inmiddels goed gevuld als hoofdtrainer van verschillende clubs. De Portugees was het afgelopen decennium onder meer werkzaam bij FC Porto, Al-Ahli, Olympiakos, Fenerbahçe, 1860 München en Corinthians. De Braziliaanse club maakt een tumultueuze periode mee. Eerder liet oud-Chelsea speler Willian zijn contract nog ontbinden bij de club vanwege doodsbedreigingen van de achterban na slechte resultaten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!