Transfernieuws

Pérez reageert op vraag van fan: 'Cristiano vastleggen? Weer? Hij is 38 jaar oud'

Pérez reageert op vraag van fan: 'Cristiano vastleggen? Weer? Hij is 38 jaar oud'

14 augustus - 13:46 Laatste update: 13:51
0

Clubpresident Florentino Pérez kreeg de vraag voorgeschoteld of Real Madrid niet Cristiano Ronaldo opnieuw kan vastleggen. De president van De Koninklijke kon het niet laten om de leeftijd van de Portugese vedette mee te nemen in zijn antwoord. 

Pérez verbleef in hetzelfde hotel als een fan en werd gevraagd of Ronaldo niet terug kan keren bij Real Madrid, waar de speler tussen 2009 en 2018 furore maakte en het ene na het andere record aan diggelen schoot. Ronaldo heeft het niet naar zijn zin in Manchester: United beleefde een beroerde seizoensstart en speelt het komende seizoen in de Europa League. Tegen Brighton & Hove Albion FC wist Ronaldo slechts twee kopballen te lossen, maar geen van beide resulteerde in een treffer.

De eerste keer dat Pérez de vraag werd gesteld, reageerde hij niet, maar de tweede keer draaide de zakenman wel om. "Wie? Cristiano? Alweer? Hij is 38 (sic) jaar oud", sneerde de clubpreses, opgetekend door MARCA. Onlangs werd bekend dat Ronaldo een vertrekwens heeft bij United, maar clubs staan niet te springen om de ervaren spits over te nemen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie