Transfernieuws

'Overbodige Jahanbakhsh wordt genoemd bij FC Utrecht, nog geen bod uit de Domstad'

'Overbodige Jahanbakhsh wordt genoemd bij FC Utrecht, nog geen bod uit de Domstad'

14 augustus - 13:00
0

De naam van Alireza Jahanbakhsh is gevallen bij FC Utrecht. De aanvaller heeft nog maar weinig perspectief bij Feyenoord door de komst van Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi. 

Volgens 1908.nl is Utrecht-trainer Henk Fraser gecharmeerd van de Iraniër en ziet hij de komst van de speler wel zitten. De interesse van de Domstedelingen is echter nog niet concreet en er is ook nog geen sprake van een formeel bod. Jahanbakhsh speelde voorheen bij NEC en AZ en maakte daar een sterke indruk. In zijn derde seizoen in Alkmaar werd de speler zelfs topscorer in de Eredivisie, waarmee hij een overstap naar Brighton & Hove Albion FC verdiende. 

Het Engelse avontuur ging echter niet als gewenst en Jahanbakhsh keerde terug in Nederland. De speler arriveerde de vorige zomer bij Feyenoord in de hoop zijn carrière weer op te bouwen, maar het gaat tot nu toe niet zoals de speler zelf had gewild. Ook het komende seizoen lijkt de kans op een basisplek klein voor Jahanbakhsh, tegen Vitesse en sc Heerenveen mocht de aanvaller slechts kort invallen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie