Transfernieuws

'Nottingham Forest dicht bij absolute toptransfer, Lyon-ster bijna akkoord'

'Nottingham Forest dicht bij absolute toptransfer, Lyon-ster bijna akkoord'

14-08-2022 12:18

Nottingham Forest heeft bijna een akkoord bereikt met Olympique Lyon voor Houssem Aouar. De Franse middenvelder moet de volgende topaankoop worden van The Tricky Trees.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio. Nottingham promoveerde deze zomer naar de Premier League en dat was ook op de transfermarkt te zien. De club gaf al ruim honderd miljoen uit aan inkomende spelers, waarvan Taiwo Awoniyi en Neco Williams met twintig miljoen euro verreweg het duurst waren.

Aouar wil naar de Premier League en krijgt bij Nottingham de kans waterdrager te zijn voor een club in een topcompetitie. De middenvelder, die een marktwaarde van ongeveer 25 miljoen euro heeft, ligt tot 2023 vast bij de ploeg van Peter Bosz. Om die reden hoeft Nottingham naar alle waarschijnlijkheid niet de hoofdprijs te betalen voor de Fransman. Aouar komt uit de jeugdopleiding van Lyon en brak in 2016 door bij het eerste elftal van de Franse grootmacht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!