Nieuws

'Man U kon Memphis halen, Gakpo-bod van 50 miljoen moeilijk af te slaan voor PSV'

'Man U kon Memphis halen, Gakpo-bod van 50 miljoen moeilijk af te slaan voor PSV'

14-08-2022 09:53
1

De roep om een spits bij Manchester United is na de afgang tegen Brentford alleen maar groter geworden. The Athletic linkt Álvaro Morata aan The Mancunians terwijl Memphis Depay zou zijn aangeboden bij Erik ten Hag en co. Ondertussen wordt ook Cody Gakpo in verband gebracht met United.

De kwaliteitskrant meldt dat een van de belangenbehartigers van Memphis de Oranje-international aangeboden heeft bij zijn oude club. Memphis mislukte eerder bij United, nadat hij de overstap maakte vanuit PSV. Sindsdien heeft de aanvaller zich bij Olympique Lyon en FC Barcelona weer herpakt. Door de flinke concurrentie bij Barça lijkt Memphis op weg naar de uitgang. Momenteel staat Juventus op pole position voor de technicus.

Volgens The Athletic is het moeilijk te peilen naar wat voor aanvaller United op zoek is. Ook PSV-ster Cody Gakpo is in beeld bij The Mancunians. 'PSV wil hem behouden, maar zou een bod van vijftig miljoen euro misschien niet kunnen weigeren', schrijft de Engelse krant, die ook zag dat de aanvaller de hoge verwachtingen niet kon waarmaken tegen AS Monaco.

United zou ook geïnformeerd hebben naar de inmiddels naar RB Leipzig vertrokken Timo Werner en Hakim Ziyech. Over laatstgenoemde bestaan er intern de nodige twijfels. Daarnaast was Benjamin Sesko in beeld bij de Engelse topclub, hij vertrekt volgend jaar naar óók naar Leipzig.

Tot slot worden ook Mauro Icardi en Pierre-Emerick Aubameyang gelinkt aan United. Volgens The Athletic is de kans klein dat The Red Devils één van hen aantrekt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!