Nieuws

Volgende Feyenoord-aanwinst aanstaande: 'Vandaag of morgen mogelijk nieuws'

Volgende Feyenoord-aanwinst aanstaande: 'Vandaag of morgen mogelijk nieuws'

14-08-2022 08:01

Arne Slot heeft na afloop van het duel tussen Feyenoord en sc Heerenveen erkend dat de Rotterdammers nog niet klaar zijn op de transfermarkt. De trainer meldt dat er dit weekend nieuws naar buiten kan komen over een nieuwe versterking.

Slot geeft na het gelijke spel tegen de Friezen (0-0) reactie voor de camera van ESPN. "Of ik nieuws heb over versterkingen? Niet officieel", aldus de coach. "Onofficieel is het geen geheim dat er dertien spelers vertrokken zijn. Dan vergeet ik nog de zes spelers die we gehuurd hebben, dus we hebben er negentien laten gaan. Daar hebben we er tien voor teruggekregen", aldus Slot.

"Dan is het duidelijk dat er spelers zijn die we met meer dan gemiddelde interesse volgen", gaat de trainer verder. "Het is niet uitgesloten dat er vandaag of morgen iets naar buiten komt als het gaat om een speler die we aangetrokken hebben." Hoogstwaarschijnlijk doelt de trainer op Igor Paixão. De Braziliaan landde eerder deze week al in Nederland en was in De Kuip aandachtig toeschouwer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!