Nieuws

Bangura gaat in op Feyenoord-interesse: 'Heb er gespeeld en het is een goed teken'

Bangura gaat in op Feyenoord-interesse: 'Heb er gespeeld en het is een goed teken'

13 augustus - 23:35 Laatste update: 23:36
0

Alex Bangura heeft na het duel tussen sc Cambuur en FC Utrecht kort gesproken over de vermeente interesse van Feyenoord. De Cambuur-back vindt het fraai dat een grote club als Feyenoord van hem gecharmeerd is, maar blijft rustig. 

Cambuur oogde sterker dan Utrecht, maar stapte desondanks met een gelijkspel van het veld. Na afloop van het duel sprak Bangura kort met ESPN. "Het is mooi als Feyenoord informeert. Ik heb er gespeeld en het is een goed teken als zo'n grote en mooie club naar je informeert", laat de verdediger weten. 

De back blijft met beide benen op de grond, ondanks de interesse. "Het is via de clubs gegaan. Ik heb het meegekregen, maar het is niet officieel, er is geen concreet bod gedaan. Het is nog niet zover, nu gaat het alleen nog maar om informeren. Ik zie het wel", besluit de back. 

Bangura doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord, maar werd destijds na drie jaar weggestuurd. "Tyrell Malacia, Orkun Kökcü, Wouter Burger en Dylan Vente waren mijn ploeggenoten", liet de linksback onlangs optekenen door Voetbal International. De back zag het niet aankomen dat hij werd weggestuurd bij de club. "Dat was een klap voor me. Na al die moeite was het alsnog zomaar voorbij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie