Nieuws

Trauner teleurgesteld na gelijkspel in De Kuip: 'We vergaten onszelf te belonen'

Trauner teleurgesteld na gelijkspel in De Kuip: 'We vergaten onszelf te belonen'

13 augustus - 23:28
0

Gernot Trauner is niet te spreken over het feit dat Feyenoord zaterdagavond niet heeft weten te winnen van sc Heerenveen. De Rotterdammers waren in eigen huis de betere ploeg, maar beten zich onder meer stuk op doelman Andries Noppert, die tien reddingen verrichte. 

Trauner blikt terug op de wedstrijd voor de camera's van ESPN. "We startten goed aan de wedstrijd. We hadden over het grootste gedeelte van de wedstrijd de controle. Uiteindelijk hebben we onszelf niet beloond en kunnen we niet tevreden zijn met dit resultaat", aldus de Oostenrijker. 

Heerenveen had het strijdplan goed op orde tegen het sterkere Feyenoord, is de verdediger van mening. "Heerenveen stond goed te verdedigen. We creëerden wel kansen, maar het is een lastige tegenstander. Zij hebben in de eerste wedstrijd laten zien dat ze een moeilijke ploeg zijn om tegen te scoren. Als het doelpunt wel vallt, wordt het een hele andere wedstrijd en krijg je meer ruimte. Nu bleven ze verdedigen en moesten wij tegelijkertijd uitkijken voor de counter", besluit Trauner. "Het was natuurlijk niet de perfecte wedstrijd van ons, maar we blijven doorgaan. Het seizoen is pas net van start gegaan." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie