Nieuws

Malacia: 'Is tussen mij en de trainer, als mijn tijd komt sta ik er meteen'

Malacia: 'Is tussen mij en de trainer, als mijn tijd komt sta ik er meteen'

13-08-2022 22:27

Tyrell Malacia stond enigszins verslagen voor de camera's na de apathische nederlaag van Manchester United tegen Brentford FC. De linksback, die onlangs de overstap van Feyenoord maakte, benadrukt dat United nog bezig is met bouwen. 

Malacia stond na afloop de camera's van Viaplay te woord. "We zitten in een moeilijke situatie. We zijn aan iets aan het bouwen en het loopt nog niet zoals we willen dat het loopt", stelt de verdediger. "Er zijn veel nieuwe dingen en dat heeft tijd nodig. Daarmee moeten we elke week op de training ons best doen en dat lukt nog niet altijd."

Doelman David de Gea maakte meerdere fouten en stond aan de basis van de eerste twee tegengoals, maar daar wil Malacia niet aan. "We zijn allemaal in de fout gegaan vandaag, we zijn één team. We moeten zo snel mogelijk door." Malacia maakte een goede voorbereiding door, maar begon alsnog op de bank. Luke Shaw kreeg in de basis de voorkeur van Erik ten Hag. "Dat is tussen mij en de trainer", benadrukt Malacia. "Natuurlijk kom ik hier niet om op de bank te zitten, ik wil altijd spelen. Als mijn tijd daar is, zal ik daar zeker staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!