Opstellingen

Opstelling Feyenoord bekend: Gimenez voor het eerst bij selectie, Aursnes in basis

Opstelling Feyenoord bekend: Gimenez voor het eerst bij selectie, Aursnes in basis

13-08-2022 19:55

Feyenoord heeft de selectie voor het duel met sc Heerenveen bekendgemaakt. Santiago Gimenez voegt zich voor het eerst bij de wedstrijdselectie. Fredrik Aursnes, die in de belangstelling staat van Benfica, begint in de basis en lijkt voorlopig in Rotterdam te blijven. 

Trainer Arne Slot lijkt zijn geoogde basiself te hebben gevonden en start met dezelfde elf namen als tegen Vitesse. Het eerste duel in de Eredivisie werd met 2-5 gewonnen van de Arnhemmers. Justin Bijlow start op doel en ziet Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Jacob Rasmussen en Marcus Pedersen voor zich in de verdediging. 

Jurriën Timber, Fredrik Aursnes en Sebastian Szymanski completeren het middenveld. Voorin is het de taak aan Danilo Pereira, Javairô Dilrosun en Patrik Walemark om voor het gevaar te gaan zorgen. Feyenoord en Heerenveen trappen om 21.00 uur af in De Kuip. Heerenveen begint onder meer met Mats Köhlert en Sydney van Hooijdonk in de basis. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!