Nieuws

Engelse pers vernietigt United na onthutsende eerste helft: 'Dit geloof je niet'

Engelse pers vernietigt United na onthutsende eerste helft: 'Dit geloof je niet'

13 augustus - 19:37 Laatste update: 19:39
0

Manchester United staat bij het starten van de tweede helft met 4-0 achter tegen Brentford FC en speelt misschien wel de slechtste eerste helft in de laatste jaren. De Engelse pers spaart Erik ten Hag en zijn ploeg niet. 

In het liveblog van The Guardian wordt de toon al vrij snel gezet. 'Ten Hag staat volkomen perplex, hij staart in de verte. Niets om zijn manschappen te vertellen, hij kan niet geloven wat zich afspeelt', schrijft de toonaangevende krant. The Sun zag David de Gea de eerste tegengoals inluiden, maar niemand bij The Red Devils neemt de ploeg op sleeptouw. 'De incompetentie van David de Gea zette de toon bij de eerste doelpunten, maar hij werd al snel ondersteund door de chaotische vertoningen op het veld van de mannen van Ten Hag.'

Oud-United speler Gary Neville is alles behalve positief over zijn ploeg. 'Ik dacht dat Manchester United beter zou zijn, maar er wordt met ze gesold, ze worden verscheurd, er wordt met ze gespeeld. Dit geloof je gewoon niet. Ik probeer te bedenken wat ze goed hebben gedaan in deze wedstrijd. Ik kan niets bedenken. Geen loopactie, geen voorzet, geen pass. Helemaal niets. Dit is de vernietiging van Manchester United', besluit Neville. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie