Nieuws

Van Nistelrooij verklaart PSV-wissels tegen Go Ahead: 'Dit is geen boodschap'

Van Nistelrooij verklaart PSV-wissels tegen Go Ahead: 'Dit is geen boodschap'

13 augustus - 18:44
1

Ruud van Nistelrooij heeft zijn keuzes voor de PSV-opstelling tegen Go Ahead Eagles uitgelicht. Onder meer Guus Til zit, net als in het duel met FC Emmen, op de bank. Volgens de trainer is dat echter geen boodschap naar de middenvelder toe. 

Til werd deze zomer opgehaald bij Spartak Moskou. In het vorige seizoen speelde de middenvelder nog op huurbasis bij Feyenoord. "Dit is geen boodschap. Een boodschap wil zeggen dat het zware conclusies zijn. We weten dat we met het wedstrijdschema bepaalde keuzes maken. Er zitten meerdere spelers op de bank. Nee, het is niet zo'n boodschap", benadrukt Van Nistelrooij tegenover ESPN

Volgens de trainer is er een afweging gemaakt met het oog op dinsdag, wanneer PSV het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst treft in de laatste voorronde van de Champions League. "Er zijn geen bijzonderheden vanuit de medische staf. Je kijkt naar het wedstrijdschema, maar vooral naar wie het sterkst is om vandaag de drie punten te halen, en wie fris is. Voor die combinatie hebben we gekozen", besluit Van Nistelrooij. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie