Transfernieuws

'Chelsea wil doorpakken en gaat dit weekend in gesprek met Arsenal-banneling'

'Chelsea wil doorpakken en gaat dit weekend in gesprek met Arsenal-banneling'

13-08-2022 18:35

Chelsea FC is nog altijd geïnteresseerd in Pierre-Emerick Aubameyang en wil de Gabonees graag aan de selectie toevoegen. The Blues gaan dit weekend uitgebreid in gesprek met de entourage van de aanvaller om een mogelijke overstap te bespreken. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Chelsea zoekt na het vertrek van Timo Werner en Romelu Lukaku een echte nummer negen en ziet in Aubameyang de beoogde opvolger van de vertrokken spelers. Na de gesprekken bepaalt Chelsea of er een officieel bod wordt gedaan op Aubameyang, die lange tijd schitterde bij Arsenal, maar wegens gedragsproblemen uit de selectie werd gezet en naar FC Barcelona vertrok. 

Aubameyang ligt tot 2025 vast bij Barcelona, maar door de komst van Robert Lewandowski is de speler alles behalve zeker van een basisplaats of speeltijd. De Gabonees speelde tussen 2013 en 2018 bij Borussia Dortmund en vertrek voor ruim zestig miljoen euro naar Arsenal. Aubameyang was in de eerste jaren zeer belangrijk bij The Gunners, maar vertrok via de achterdeur naar Spanje. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!