Nieuws

Van Nistelrooij voert vier wijzigingen door voor duel met Go Ahead Eagles

Van Nistelrooij voert vier wijzigingen door voor duel met Go Ahead Eagles

13 augustus - 17:36 Laatste update: 17:53
0

Ruud van Nistelrooij rouleert en begint met vier andere namen in de basis tegen Go Ahead Eagles ten opzichte van het duel tegen AS Monaco. De Eindhovenaren gaan op jacht naar drie punten in aanloop naar het duel met Rangers FC komende dinsdag in de laatste voorronde van de Champions League.

De grootste wijzigingen vinden plaats op het middenveld. Xavi Simons en Richard Ledezma beginnen in de basis tegen Kowet. Hierdoor nemen Guus Til en Joey Veerman plaats op de bank. Voorin begint Johan Bakayoko op de plaats van Ismael Saibari. De laatste wijziging vindt plaats in de verdediging, waar Fredrik Oppegård de vervanger is van Philipp Max.

Komende dinsdag spelen de Eindhovenaren tegen Rangers FC om een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League te bemachtigen. Om deze reden werden er al enige wijzigingen verwacht in de basiself. Alle ogen zullen gericht zijn op Xavi Simons, die vorige week nog werd benoemd tot speler van de wedstrijd voor het duel tussen PSV en FC Emmen.

Go Ahead start ook met twee wijzigingen aan het duel met PSV. Jamal Amofa en Willum Thor Willumsson beginnen op de bank. Zij worden vervangen door Jay Idzes en Philippe Rommens. Beide waren afgelopen week tegen AZ nog afwezig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie