Opstellingen

Ten Hag zet Ronaldo weer in de basis, Martínez en Eriksen starten eveneens

Ten Hag zet Ronaldo weer in de basis, Martínez en Eriksen starten eveneens

13-08-2022 17:38 Laatste update: 17:39

Erik ten Hag heeft ervoor gekozen Cristiano Ronaldo een basisplek te geven tegen Brentford FC. De Portugese vedette begon in de eerste speelronde tegen Brighton & Hove Albion FC nog op de bank, maar de Nederlandse manager heeft de spits nodig. 

Manchester United maakt zaterdagmiddag de opstelling bekend van The Red Devils. Naast Ronaldo is er ook een plek ingeruimd voor aanwinsten Lisandro Martínez en Christian Eriksen. Voor de Deen zal het een speciale ontmoeting zijn met Brentford, aangezien de middenvelder het afgelopen halve jaar uitkwam voor de club uit Londen. Voor Nederlanders Tyrell Malacia en Donny van de Beek is geen basisplek. 

Ten Hag verloor het eerste duel in de Premier League van Brighton en vooral de manier waarop kwam de Haaksbergenaar onder veel kritiek te staan. Vooral de eerste helft van zijn ploeg zag er niet goed uit en United verloor terecht in eigen huis met 1-2. Brentford en United trappen om 18.30 uur af in Londen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!