Nieuws

'United overweegt Simeone een belletje te geven in zoektocht naar nieuwe spits'

'United overweegt Simeone een belletje te geven in zoektocht naar nieuwe spits'

13 augustus - 12:59
0

Manchester United is nog altijd op zoek naar de nodige aanvallende versterking(en). The Mancunians zijn volgens The Athletic nu uitgekomen bij Álvaro Morata. De Spanjaard zit op het tweede plan bij Atlético Madrid en zou voor 35 miljoen euro kunnen worden opgehaald.

Met de blessure van Anthony Martial en de situatie rondom Cristiano Ronaldo is er broodnodig een spits nodig. Om die reden zou Erik ten Hag denken aan Morata, die terugkeerde bij Atlético Madrid nadat Juventus zijn koopoptie niet had gelicht.

Morata is niet de eerste spits die in verband wordt gebracht met een overstap naar United. Eerder deze week staken de verhalen rondom Marko Arnautovic de kop op. Die verhalen bleken waar te zijn, maar na een eerste afgewezen bod haalde de club van Erik ten Hag alweer de stekker uit de onderhandelingen.

Mocht de Spaanse goalgetter de overstap maken naar United, dan is het de tweede keer dat hij aan de slag gaat in de Premier Leauge. Eerder was hij al in dienst bij Chelsea, waar hij nooit echt helemaal uit de verf kwam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie