Nieuws

Ancelotti is bezig aan slotakkoord bij Real: 'Logisch om het hier af te sluiten'

Ancelotti is bezig aan slotakkoord bij Real: 'Logisch om het hier af te sluiten'

13-08-2022 12:58 Laatste update: 13:07

Carlo Ancelotti zal na een vertrek bij Real Madrid niet meer op zoek gaan naar een andere club. Volgens de Italiaan is De Koninklijke de absolute top en tevens zijn laatste club in zijn carrière. 

In gesprek met IL Messagero zegt de 63-jarige Ancelotti dat Real zijn laatste club zal zijn. "Ik beëindig mijn carrière hier bij Real," aldus de oefenmeester. Voor hem is de cirkel rond als hij afscheid neemt in Madrid. "Het is logisch om het hier allemaal af te sluiten." Afgelopen jaar won zijn ploeg de landstitel en de Champions League. Hierdoor is de Italiaan de eerste trainer die de cup met de grote oren vier keer wint.

Als speler van AC Milan won Ancelotti de Champions League ook al tweemaal. Dit succes herhaalde hij als trainer toen hij in 2003 en 2007 opnieuw de beker won met de Milanezen. Na succesvolle avonturen bij Bayern München, Chelsea en Paris Saint-Germain komt er na zijn tijd in Madrid dan echt een eind aan de imposante loopbaan van de keuzeheer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!