Nieuws

'Eerste contacten tussen Gakpo en United zijn gelegd, nog geen concreet bod'

'Eerste contacten tussen Gakpo en United zijn gelegd, nog geen concreet bod'

13-08-2022 07:49

Cody Gakpo heeft met Erik ten Hag gesproken over een mogelijke transfer naar Manchester United, meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvoerder van PSV heeft echter nog geen concrete aanbieding op zak.

Afgelopen week werd bekend dat United interesse zou hebben in de diensten van Gakpo. Daarvoor zal het diep in de buidel moeten tasten: minimaal veertig miljoen euro is er nodig om de linksbuiten los te weken uit Eindhoven. Met Antony hebben The Mancunians nog een tweede Eredivisiebuitenspeler op de korrel, maar hij is een stuk duurder dan de Nederlander.

Volgens het ED zijn het alleen de clubs uit de onderste regionen van de Premier League die echt door willen pakken met Gakpo. De kans lijkt klein dat de 23-jarige Nederlander daar op in zal gaan, aangezien hij Champions League-voetbal hoog in het vaandel heeft zitten, iets wat nog altijd mogelijk is met PSV.

Iemand die hem goed kan adviseren over een transfer naar de Engelse grootmacht, is zijn trainer Ruud van Nistelrooij. De huidige PSV-trainer en voormalig topspits kreeg het publiek op Old Trafford jarenlang op de banken met zijn doelpunten. De twee spraken nog niet over een mogelijke overgang naar Engeland. “Pas als er iets concreets is, gaan we het daar over hebben. We zijn bezig met zijn ontwikkeling als speler en hoe hij kan bijdragen aan PSV", aldus van Nistelrooij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!