Nieuws

'Torino kijkt inmiddels verder, Ajax vraagt voor Italiaanse begrippen veel geld'

'Torino kijkt inmiddels verder, Ajax vraagt voor Italiaanse begrippen veel geld'

12-08-2022 22:04

Perr Schuurs leek hard op weg naar Torino, maar inmiddels kijken de Italianen naar alternatieven, meldt De Telegraaf. Ajax zou te hoog inzetten voor de centrale verdediger.

De Amsterdammers zouden volgens de ochtendkrant inzetten op zo’n twaalf à dertien miljoen euro. "Ik heb begrepen dat Torino inmiddels toch een beetje verder aan het kijken is. Er is echter nog wel een kans dat het rond komt", aldus Ajax-clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Schuurs is gewild. Er zijn meerdere clubs die hem willen hebben, namelijk Torino, Bologna en Fiorentina. Alleen Ajax vraagt voor Italiaanse begrippen erg veel geld." 

Van de transfersom voor Schuurs moet een vervanger worden gehaald. "Dat zal dan Kaplan moeten zijn", doelt Verweij op de aan Ajax gelinkte Ahmetcan Kaplan van Trabzonspor. De centrale verdediger moet rond de tien miljoen euro kosten. "Dat is zeker veel geld voor een negentienjarige jongen die negen wedstrijden in het eerste van Trabzonspor heeft gespeeld. Alleen hij wordt ook door Paris-Saint Germain en Arsenal begeerd. Er zijn grote clubs die op hem azen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!