Nieuws

'Ünüvar wil niet naar een club die in de Eredivisie tegen degradatie speelt'

'Ünüvar wil niet naar een club die in de Eredivisie tegen degradatie speelt'

12 augustus - 19:52
2

Naci Ünüvar staat op de nominatie om verhuurd te worden bij Ajax, maar de middenvelder wil niet naar een Keuken Kampioen Divisie-club of een club die strijd tegen degradatie in de Eredivisie. Dat meldt De Telegraaf.

"In de voorbereiding mocht hij meetrainen en kreeg hij een nieuw contract. Maar inmiddels zit hij weer in een neerwaartse spiraal", klinkt het in de podcast Kick-off van De Telegraaf over de situatie van Ünüvar. "Ajax wil hem erg graag verhuren, dat komt ook doordat zelfs Klaassen en Kudus op zijn positie momenteel nog op de bank zitten. Het is ook beter als hij wordt verhuurd."

Het talent van de Amsterdammers is wel kieskeurig. "Hij wil niet naar een club uit de Keuken Kampioen Divisie of een ploeg die in de Eredivisie tegen degradatie speelt. En dat zijn vooralsnog de ploegen die zich rond hem hebben geroerd. Dus zoals het er nu naar uitziet, blijft hij", aldus Ajax-clubwatcher Mike Verweij. Ünüvar wacht rustig tot de juiste club voorbijkomt. "Als er toch een club komt die bij hem past, dan is het vast bespreekbaar. Ik zou het als subtopper wel aandurven om hem te halen”, aldus Verweij.

Jong Ajax speelt vrijdagavond tegen Roda JC zijn tweede duel van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Ünüvar zit ‘gewoon’ bij de wedstijdselectie van de Amsterdamse beloftenploeg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie