Transfernieuws

'Kökcü onder de indruk van Feyenoord: clubleiding krijgt belangrijke boodschap'

'Kökcü onder de indruk van Feyenoord: clubleiding krijgt belangrijke boodschap'

12 augustus - 16:55
4

De kans is groot dat Orkun Kökcü ook komend seizoen bij Feyenoord blijft. Volgens Voetbal International vertrekt de middenvelder alleen als er een droomclub op de stoep staat bij Feyenoord.

Volgens VI is de Turks international erg blij met de recente ontwikkelingen bij Feyenoord. Kökcü zou onder de indruk zijn van het transferbeleid van de Rotterdammers na de komst van Quinten Timber, Sebastian Szymanski, Danilo, Javairô Dilrosun, Oussama Idrissi, Santiago Gimenez. Daarop heeft de middenvelder besloten er nog een jaar in De Kuip aan vast te plakken.

Ook de clubleiding is inmiddels op de hoogte gebracht van de beslissing van Kökcü. De spelverdeler is inmiddels weer aangesloten bij de selectie van Feyenoord na een aantal weken blessureleed.

De Rotterdammers lijken na al het transfergeweld nog niet klaar. De Braziliaanse Igor Paixão is al gesignaleerd in Nederland en lijkt binnenkort gepresenteerd te worden door Feyenoord. Ook hopen Arne Slot en co. nog op de komst van de Argentijnse Ezequiel Bullaude.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie