Transfernieuws

'Interesse in Memphis neemt toe: nieuw Premier League-avontuur ook mogelijk'

'Interesse in Memphis neemt toe: nieuw Premier League-avontuur ook mogelijk'

12-08-2022 14:25

Memphis Depay staat in de concrete belangstelling van Juventus, maar ook een stap naar de Premier League behoort sinds vrijdag tot de mogelijkheden. Volgens The Guardian staat de aanvaller in de belangstelling van West Ham United.

FC Barcelona wil graag meewerken aan een vertrek van Memphis, maar hoe dat tot stand moet komen is nog maar de vraag. De Nederlandse spits aast op een transfervrij vertrek, maar daar is Barça het nog niet direct mee eens. Volgens de laatste berichtgeving zouden Juventus en Galatasaray hun oog hebben laten vallen op Memphis en daar is West Ham nu ook bijgekomen.

Net als Frenkie de Jong wil Memphis graag acteren in de Champions League. Dat zou bij The Hammers sowieso niet gaan gebeuren. Toch denken de Engelsen een kans te maken op de handtekening van de all time vice-topscorer van Oranje: hij heeft nog een appeltje te schillen met de Premier League.

Hoe concreet de club uit Londen daadwerkelijk is, is nog niet bekend. Volgens The Guardian gaat het tussen Memphis en Sporting Portugal-aanvaller Matheus Nunes. Eerstgenoemde zou een goedkoper alternatief zijn, aangezien de Portugees een kleine dertig miljoen euro moet kosten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!