Transfernieuws

'Fenerbahçe is gecharmeerd van PSV-spits, Eindhovenaren willen niet meewerken'

'Fenerbahçe is gecharmeerd van PSV-spits, Eindhovenaren willen niet meewerken'

12-08-2022 13:55
1

Fenerbahçe heeft interesse getoond in Carlos Vinícius, meldt het Eindhovens Dagblad. De PSV-spits zou er goed opstaan bij Jorge Jesus, de trainer van de Turken.

Dat Jesus gecharmeerd is van de spits komt niet geheel onverwacht. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Benfica. De Portugese oefenmeester is sinds deze zomer de trainer van de Turkse ploeg en zou de Braziliaan wel in zijn team zien spelen.

Volgens Rik Elferink van het ED is PSV momenteel niet geïnteresseerd in het vertrek van de spits. Trainer Ruud van Nistelrooij gaf op de persconferentie van vrijdag juist aan dat hij de selectie zo snel mogelijk versterkt wil zien, ook in aanvallend opzicht. Een vertrek van de aanvaller zou daar haaks op staan.

Vinícius kwam dit jaar nog geen minuut in actie voor PSV. De Braziliaan kampte met een blessure, maar is daar nu weer nagenoeg van hersteld. Of hij dit weekend minuten gaat maken tegen Go Ahead Eagles, moet nog blijken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!