Transfernieuws

Aanstaand recordaankoop Paixão gesignaleerd met Feyenoord-sjaal op Schiphol

Aanstaand recordaankoop Paixão gesignaleerd met Feyenoord-sjaal op Schiphol

12-08-2022 12:37

Igor Paixão is aangekomen op Schiphol om zijn transfer naar Feyenoord af te ronden. De Braziliaanse linksbuiten kreeg op Schiphol direct een Feyenoord-sjaal aangereikt. 

Op beelden die 1908 deelt is duidelijk te zien dat de aanvaller breed glimlachend poseert met de sjaal om zijn nek en in zijn handen. De Rotterdammers zullen naar verluidt het transferrecord - sinds deze zomer op de naam van Jurriën Timber - moeten breken voor Paixão. Met de overgang is een bedrag van maximaal negen miljoen euro gemoeid. 

Het is de verwachting dat de aankondiging van de transfer niet lang meer op zich laat wachten. De 22-jarige speler van Coritiba moet in De Kuip de opvolger worden van de naar Leeds United vertrokken Luis Sinisterra. Het contract bij zijn huidige werkgever liep nog tot medio 2024 door, waardoor Feyenoord met een transfersom over de brug moest komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!