Transfernieuws

'Ten Hag doet dienstmededeling aan PSG: aanvaller is niet te koop'

'Ten Hag doet dienstmededeling aan PSG: aanvaller is niet te koop'

12-08-2022 10:30

Volgens Sky Sports heeft Manchester United Paris Saint-Germain medegedeeld dat Marcus Rashford niet te koop is. Donderdag onthulde het Franse L'Équipe dat de Parijzenaren de onderhandelingen met de entourage van de aanvaller zijn gestart.

Bij PSG moet Rashford een rol als stand-in gaan vervullen. Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé zijn - mits fit - onomstreden in de aanval. Aangezien Maruo Icardi op weg naar de uitgang is in het Parc des Princes kijken de Fransen naar aanvallende versterkingen. Sky Sports bevestigt dat er een onderhoud heeft plaatsgevonden tussen een afvaardigingen van de multifunctionele aanvaller en de landskampioen van Frankrijk, maar dat er van een akkoord nog geen sprake is.

Een transfer is ver weg, aangezien Rashford het naar zijn zin heeft op Old Trafford en ook onder manager Erik ten Hag verzekerd lijkt van een basisplaats. Zijn contract bij The Mancunians loopt tot medio 2023. De club heeft daarnaast een eenzijdige optie om zijn verbintenis met één jaar te verlengen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!