Transfernieuws

'Hornkamp kan de Premier League vergeten, Nottingham kijkt naar andere opties'

'Hornkamp kan de Premier League vergeten, Nottingham kijkt naar andere opties'

11-08-2022 12:41

Jizz Hornkamp hoeft voorlopig niet op een belletje van Nottingham Forest te rekenen. De Premier League-promovendus is gecharmeerd van de 24-jarige aanvaller, maar heeft inmiddels doorgeschakeld en kijkt naar andere opties. 

Dat meldt The Athletic. Het werd vorige week vrijwel uit het niets duidelijk dat Nottingham een oogje had op Hornkamp. Willem II wilde niet meewerken aan een vertrek en daarnaast was de club niet op de hoogte van de vermeende interesse. Nottingham verloor de seizoensouverture met 2-0 van Newcastle United en zijn van gedachten veranderd wat betreft de prioriteiten. 

De club gaat namelijk op zoek naar andere versterkingen en laten daarmee de interesse in Hornkamp varen. De Nederlander verruilde vorig seizoen de Keuken Kampioen Divisie voor de Eredivisie. De overstap van FC Den Bosch naar Tilburg bleek echter geen garantie voor het hoogste niveau, aangezien Willem II het afgelopen seizoen degradeerde. Hornkamp scoorde vier keer in dertien optredens. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!