Transfernieuws

'Ziyech meer een kans dan een prioriteit bij Milan, middenvelder is wachten zat'

'Ziyech meer een kans dan een prioriteit bij Milan, middenvelder is wachten zat'

11-08-2022 10:28

Hakim Ziyech geldt niet langer als prioriteit voor AC Milan, maar wel als een 'extra' speler om erbij te hebben. Door de komst van Charles de Ketelaere is de positie van Ziyech op het veld goed gevuld. De oud-Ajacied wil Chelsea FC graag verlaten en zou een salarisvermindering accepteren.

Dat schrijft La Gazetta dello Sport. De naam van Ziyech viel snel bij AC Milan bij het aanbreken van de transferperiode. Frederic Massara en Paolo Maldini, directeuren van de Rossoneri, wilden de Marokkaan er graag bij hebben, maar inmiddels is de nood minder hoog. De komst van De Ketelaere zorgt ervoor dat Ziyech niet meer noodzakelijk is.

De roze sportkrant meldt dat Ziyech in Engeland als 'ongeduldig' wordt bestempeld en graag wil vertrekken bij The Blues. De verwachting is dat Milan zich in de laatste dagen van de transferperiode bij Chelsea meldt en een huurdeal weet te sluiten. Het verhaal van Ziyech is bekend: de aanvallende middenvelder maakte veel indruk bij FC Twente en verdiende een transfer naar Ajax. Na vier jaar bij de Amsterdammers vertrok Ziyech naar Chelsea voor ongeveer dertig miljoen euro, maar de spelverdeler kon nooit beslissend zijn voor manager Thomas Tuchel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!