Nieuws

Derksen kritisch op Yilmaz: 'Zie ik als minachting van de eigen supporters'

Derksen kritisch op Yilmaz: 'Zie ik als minachting van de eigen supporters'

11-08-2022 09:04 Laatste update: 09:06
2

Johan Derksen is niet gediend van het 'divagedrag' van Burak Yilmaz. De Turkse vedette van Fortuna Sittard wilde na afloop van het duel met Ajax niet voor de camera verschijnen en dat vindt de journalist een kwalijke zaak.

"Ik erger me kapot aan dit soort divagedrag, maar het verbaast me tegelijkertijd ook weer niet. Zo gaat dat tegenwoordig: wel de lusten, niet de lasten. Dat zo'n Yilmaz niet met de pers praat, zie ik als minachting van de eigen supporters", laat Derksen optekenen door De Limburger. "Hij overschat zichzelf geweldig. Hij moet blij zijn dat hij nog bij een club als Fortuna mag spelen!", is de journalist kritisch.

Naast Yilmaz wilde Fortuna-aanwinst Dimitris Siovas na afloop van de verloren openingswedstrijd (2-3) ook niet met de media praten. De Griekse verdediger kwam in januari jongstleden naar Sittard en verlengde deze zomer zijn verblijf met twee seizoenen. Hij sprak tot op heden zelfs helemaal nog niet met journalisten. "Ik begrijp niet dat zoiets niet wordt vastgelegd in contracten. Een speler moet te allen tijde zijn eigen club promoten", vindt Derksen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!