Nieuws

Sánchez: 'Ik ga vechten voor mijn plek bij Ajax en strijden met mijn ploeggenoten'

Sánchez: 'Ik ga vechten voor mijn plek bij Ajax en strijden met mijn ploeggenoten'

10-08-2022 23:44

Jorge Sánchez zette woensdagavond zijn handtekening onder een vierjarig contract in de Johan Cruijff Arena. De kersverse Ajacied kijkt ernaar uit om te gaan strijden in het Ajax-tricot.

Sánchez is dolgelukkig dat hij zichzelf eindelijk speler van Ajax mag noemen. "Met de dank aan God heb ik mijn doel bereikt. Ik ben heel blij om nu bij Ajax te zijn, bij zo’n grote club. Ik ga vechten voor mijn plek en strijden met mijn ploeggenoten", vertelt de Mexicaanse rechtervleugelverdediger in gesprek met Ajax TV.

"Ik ben hier net, maar wil al niet meer weg en volop van mijn tijd hier genieten", vervolgt Sánchez. "Ik heb zin in de onvergetelijke wedstrijden in de UEFA Champions League of in de duels waarin we strijden om de landstitel. Daar ben ik voor gekomen: om prijzen te winnen en geschiedenis te schrijven met de club."

Ploeggenoot Edson Álvarez speelde een grote rol in de komst van 'Guerrero', de bijnaam van Sánchez. "Bij de Mexicaanse selectie delen we een kamer. En als dat niet gebeurt, dan zorgen we zelf dat we hoe dan ook samen zijn. Edson is heel belangrijk voor mij in zowel mijn carrière als mijn leven. Het is een oprechte vriendschap, waar iedereen op hoopt in zijn leven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!