Nieuws

Zaakwaarnemer Frenkie de Jong arriveert in Barcelona voor afspraak met clubleiding

Zaakwaarnemer Frenkie de Jong arriveert in Barcelona voor afspraak met clubleiding

10-08-2022 22:22
3

Ali Dorsun is aangekomen in Catalonië voor een gesprek met de clubleiding van FC Barcelona, meldt Diario SPORT. De belangenbehartiger van Frenkie de Jong gaat om de tafel om de mogelijkheden te bekijken.

In de komende uren of dagen zal er een beslissing genomen worden over de toekomst van De Jong. Het is inmiddels bekend dat Chelsea een akkoord heeft met Barcelona over de Oranje-international. De Jong en Barcelona liggen echter in de clinch over zijn salaris en die situatie is vooralsnog onveranderd. De spelverdeler weigert salaris in te leveren, terwijl Barça de ene na de andere speler aantrekt.

Ondanks dat De Jong graag in Barcelona wil blijven voetballen, zien de Catalanen hem graag vertrekken wegens zijn astronomische salaris. Dorsun zal met de clubleiding in gesprek gaan om te kijken of de ex-Ajacied desondanks toch bij Barça kan blijven. De zaakwaarnemer van De Jong behartigt ook de belangen van teamgenoot Martin Braithwaite. Zijn toekomst zal ook besproken worden in de komende dagen.

Barcelona wil nog altijd ruimte vrijmaken in het salarisbudget voor de nieuwe aanwinsten. De Catalaanse grootmacht voldoet momenteel nog steeds niet aan de financiële regels van La Liga, waardoor de nieuwelingen niet ingeschreven kunnen worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!