Transfernieuws

Vilhena heeft nieuwe werkgever gevonden en gaat aan de slag in Serie A

Vilhena heeft nieuwe werkgever gevonden en gaat aan de slag in Serie A

10-08-2022 21:22

Tonny Vilhena vervolgt zijn loopbaan in de Serie A. De Nederlandse middenvelder van Espanyol gaat komend seizoen op huurbasis spelen voor het Italiaanse Salernitana.

Vilhena legde woensdag de medische keuring succesvol af, waardoor hij nu officieel een nieuwe club heeft gevonden. Salernitana bevestigt via de clubkanalen dat de voormalig speler van Feyenoord wordt gehuurd, met een optie tot koop. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio ligt de huursom rond de 300.000 euro. De Italianen kunnen Vilhena naar verluidt voor 3,5 miljoen euro definitief inlijven.

De controlerende middenvelder lag vanwege financiële toestanden in de clinch met de Primera División-middenmoter. Espanyol huurde Vilhena in eerste instantie van FK Krasnodar met optie tot koop. Die werd gelicht, zonder dat de middenvelder daarop zat te wachten. Bovendien heeft Espanyol een conflict met Krasnodar, waardoor Vilhena momenteel wacht op zijn salaris.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!