Nieuws

'Feyenoord legt miljoenenbod neer bij Sparta Praag voor Senesi-opvolger'

'Feyenoord legt miljoenenbod neer bij Sparta Praag voor Senesi-opvolger'

10-08-2022 19:58

Feyenoord heeft zich gemeld bij Sparta Praag voor verdediger Dávid Hancko. Naar verluidt is de Stadionclub bereid om zes miljoen euro te betalen voor de 24-jarige Slowaak.

Dat meldt de Tjechische journalist Ludek Mádl. De Tsjechische topclub ging eerder nog niet akkoord met een voorstel van vijf miljoen, maar één miljoen extra lijkt wonderen te verrichten. Naar verluidt naderen de clubs een akkoord en moeten de laatste plooien worden gladgestreken. Hancko zou zelf enorm graag naar Feyenoord willen verkassen en wordt mogelijk de elfde zomeraanwinst van de Rotterdammers.

De Slowaaks international moet Senesi gaan opvolgen bij Feyenoord. 1908.nl meldde eerder deze week al dat de Rotterdammers een bod uitgebracht zouden hebben, nu blijkt dat er dus mogelijk zes miljoen mee gemoeid is. De Stadionclub kan nu dit bedrag betalen, omdat de nodige miljoenen zijn geïnd voor Senesi, die zijn geluk gaat beproeven in de Premier League bij Bournemouth. De Slowaakse verdediger draagt momenteel de aanvoerdersband van Sparta Praag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!