Transfernieuws

'Premier League-clubs hopen transfervrij zaken te kunnen doen met Mazraoui'

'Premier League-clubs hopen transfervrij zaken te kunnen doen met Mazraoui'

15-11-2021 19:49

Noussair Mazraoui heeft de belangstelling gewekt van diverse buitenlandse clubs. De Britse tak van ESPN weet maandag te melden dat Arsenal en Leeds United ook op het lijstje van geïnteresseerden staan.

Vanaf 1 januari mag de rechtsback van Ajax onderhandelen met andere clubs, omdat zijn contract komende zomer afloopt. ESPN schrijft dat Arsenal en Leeds de ontwikkelingen in de gaten houden en wel met Mazraoui zouden willen spreken, als dat officieel gezien mag.

Eerder kwamen diverse Italiaanse media met het nieuws dat de twaalfvoudig international van Marokko begeerd wordt door de nodige clubs uit de Serie A. Zo zou Napoli in de winterse transferperiode al toe willen slaan.

De rechtsback, die dit seizoen in elf competitiewedstrijden goed was voor vier goals en twee assists voor Ajax, weet nog niet of de contractonderhandelingen met Ajax wel rond gaan komen. "Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", liet hij al eens optekenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!