Nieuws

Papieren op orde: Giménez ontvangt werkvergunning en kan spelen voor Feyenoord

Papieren op orde: Giménez ontvangt werkvergunning en kan spelen voor Feyenoord

10-08-2022 18:03
5

Feyenoord kan komende zaterdag beschikken over kersverse spits Santiago Giménez. De Mexicaan heeft woensdag zijn werkvergunning ontvangen en heeft daarmee alle papieren in huis.

Dat melden de Rotterdammers op de clubsite. Feyenoord was deze zomer naarstig op zoek naar een spits na het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen. Uiteindelijk kwamen Arne Slot en co. uit bij Giménez. De Mexicaan kwam eind juli over van CD Cruz Azul en tekende tot medio 2026 in De Kuip. ‘Giménez  voegt zich vanaf deze week bij de groepstrainingen van Arne Slot, in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen van aankomende zaterdag.’, schrijft de club

Het is allerminst zeker dat Giménez ook direct aan de aftrap verschijnt. Afgelopen weekend won de nummer drie van het afgelopen Eredivisieseizoen met 2-5 bij Vitesse. Danilo stond in de spits en scoorde tweemaal bij zijn debuut voor de Rotterdammers.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!