Transfernieuws

'Transfervrij Feyenoord-jeugdexponent vertrekt naar de Keuken Kampioen Divisie'

'Transfervrij Feyenoord-jeugdexponent vertrekt naar de Keuken Kampioen Divisie'

10-08-2022 17:07 Laatste update: 17:08

Ömer Gündüz is definitief vertrokken bij Feyenoord. De jeugdexponent van de Rotterdammers heeft zijn toekomst verbonden aan TOP Oss, aldus VoetbalNieuws.

Gündüz werd vorige maand ondanks zijn aflopende contract nog bij het eerste van Feyenoord gehaald door Arne Slot, maar kort daarna volgde een vertrek. De spelverdeler was nog even op proef bij Excelsior, maar heeft zijn toekomst nu verbonden aan TOP Oss. Gündüz tekent een contract tot medio 2024 met de optie voor nog één jaar bij de Keuken Kampioen Divisie-club. 

De verdedigende middenvelder maakte in 2012 de overstap van Excelsior Maassluis naar de jeugd van Feyenoord en doorliep alle jeugdelftallen. Gündüz kwam uiteindelijk tot dertig duels in Feyenoord O21. Een doorbraak in het eerste van Feyenoord bleef uit. Het contract van de spelverdeler liep af, waardoor Gündüz transfervrij de overstap kon maken naar de Keuken Kampioen Divisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!