Transfernieuws

'FC Barcelona en Chelsea naderen akkoord, beslissing is wederom aan De Jong'

'FC Barcelona en Chelsea naderen akkoord, beslissing is wederom aan De Jong'

10-08-2022 13:55

Chelsea is dicht bij een akkoord met FC Barcelona over een mogelijke transfer van Frenkie de Jong, meldt The Times. De bal ligt wederom bij verdedigende middenvelder zelf.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Manchester United een akkoord heeft met Barcelona over de middenvelder van de Catalanen. De Jong blijft het liefst in Spanje en bovendien geeft hij de voorkeur aan Champions League-voetbal. De Jong en Barcelona liggen echter in de clinch over zijn salaris en die situatie is vooralsnog onveranderd. De spelverdeler weigert salaris in te leveren, terwijl Barça de ene na de andere speler aantrekt.

Chelsea hoopt de deal met United te kunnen kapen. De Londenaren spelen wél Champions League-voetbal en is dicht bij een akkoord met de Catalaanse topclub. De Londense grootmacht heeft nog tot 31 augustus 23.59 om de middenvelder te overtuigen

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!