Nieuws

Van den Heuvel: 'Tadic gaf overvaller klap met vuist, het is zoeken naar daders'

Van den Heuvel: 'Tadic gaf overvaller klap met vuist, het is zoeken naar daders'

10-08-2022 13:36
4

Dusan Tadic is slachtoffer van een roofoverval, meldde De Telegraaf woensdagochtend. Misdaadverslaggever John van den Heuvel meldt dat de aanvaller van Ajax één van de overvallers een aantal flinke klappen heeft gegeven.

De overvallers waren uit op het horloge van de Servisch international. "Tadic kwam thuis vanaf de club en zag dat er bij zijn woning twee mannen stonden met een helm op. Dat vertrouwde hij niet en dat had te maken met een incident van een week daarvoor", aldus Van den Heuvel in een video van De Telegraaf.

"Mannen met helmen op hebben toen bij zijn woning aangebeld en deden zich voor als pizzakoerier. Tadic was er toen zelf niet, maar zijn vrouw wel. Die drukte op de intercom, of ze de deur even op wilde doen. Ze rook onraad en deed dat niet", aldus de misdaadverslaggever. "Tadic herinnerde zich dat incident toen hij de straat in kwam rijden. Die was al wat alerter en zag die twee mannen. Hij is uitgestapt en kreeg ze al snel achter zich aan."

"In plaats van naar huis gaan is hij een straat in gerend. Er is een handgemeen ontstaan en Tadic heeft zich echt moeten verweren. Hij heeft het vizier van een van de helmen omhoog kunnen halen en met zijn vuist door het vizier een klap gegeven. Uiteindelijk zijn ze er vandoor gegaan. Tadic heeft daar behoorlijk letsel aan overgehouden. Er is aangifte gedaan bij de politie, nu is het zoeken naar de daders", vertelt Van den Heuvel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!