Transfernieuws

De kogel is door de kerk: Dessers heeft transfer te pakken en trekt naar Serie A

De kogel is door de kerk: Dessers heeft transfer te pakken en trekt naar Serie A

10-08-2022 12:17 Laatste update: 12:30
4

Cyriel Dessers heeft zijn transfer te pakken. De spits vertrekt bij KRC Genk en tekent bij US Cremonese.

De transfer van Dessers  wordt door zowel Genk als Cremonese bevestigd. De Italianen betalen rond de 6,5 miljoen euro voor de Belgische Nigeriaan. 'Cyriel heeft besloten om voor zijn droom te gaan en richting één van de Europese topcompetities te vertrekken', schrijft de club op de clubsite.

Dessers maakte na topscorer van de Eredivisie te zijn geworden bij Heracles Almelo de overstap naar Genk. Daar belandde de spits op de bank achter Paul Onuachu. Vorig seizoen werd de goedlachse aanvaller verhuurd aan Feyenoord, waar hij furore maakte. Dessers werd met tien doelpunten topscorer van de Conference League en ook in de Eredivisie maakte de Nigeriaans international belangrijke doelpunten voor de Rotterdammers.

De Jupiler Pro League-club wenst Dessers veel succes bij zijn nieuwe avontuur in Italië. 'We bedanken Cyriel voor zijn inspanningen voor KRC Genk en wensen hem enorm veel succes in zijn verdere carrière.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!