Nieuws

Steun uit onverwachtse hoek voor Ten Hag: In dat stadium zit United niet

Steun uit onverwachtse hoek voor Ten Hag: "In dat stadium zit United niet"

10-08-2022 11:48

Erik ten Hag krijgt na de matige start met Manchester United bijval uit een opvallende hoek. Liverpool-legende Jamie Carragher neemt het op voor de manager en denkt dat The Mancunians zich gaan herpakken.

United verloor zondag op Old Trafford met 1-2 van Brighton & Hove Albion. Bij Sky Sports kijkt Carragher terug het eerste duel van het Premier League-seizoen. De ploeg van Graham Potter weet al jaren hoe de manager wil spelen, in tegenstelling tot het United van Ten Hag. "In dat stadium zit United niet. Er is een nieuwe manager. Toch denk ik dat nog steeds dat ze zich gaan verbeteren ten opzichte van afgelopen seizoen."

Dat is ook de reden dat Carragher vindt dat Ten Hag de tijd moet krijgen bij The Mancunians, zeker tot na het sluiten van de transfermarkt. "Vanaf dan kunnen we kijken waar het heen gaat. Ten Hag heeft bij Ajax laten zien wat hij kan neerzetten, ook in de Champions League. Hij heeft daar twee teams gebouwd, dus je moet vertrouwen houden in de manager."

Komend weekend speelt Manchester United tegen Brentford. Zaterdag om 18.30 trappen de twee ploegen af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!