Transfernieuws

Open sollicitatie voor spitspositie Ten Hag bij United: Ik zou voor niks spelen

Open sollicitatie voor spitspositie Ten Hag bij United: "Ik zou voor niks spelen"

10-08-2022 11:14 Laatste update: 11:35
1

Javier Hernández heeft zichzelf aangeboden bij zijn oude club Manchester United. The Red Devils zijn op zoek naar een spits en de Mexicaan geeft in een interview met The Mirror aan zijn oude club graag te willen helpen.

The Mancunians verloren het eerste duel in de Premier League met 1-2 van Brighton & Hove Albion en begon dat duel met noodoplossing Christian Eriksen in de spits. Ook Marko Arnautovic werd in verband gebracht met United, maar dat kwam de club op erg veel kritiek te staan. Ten Hag leek het seizoen te beginnen met Antony Martial, maar de Franse aanvaller raakte net voor de start van de competitie geblesseerd.

Chicharito heeft wel oren naar een terugkeer op Old Trafford. De Mexicaan staat onder contract bij LA Galaxy, maar zou direct op het vliegtuig stappen. "Als ze me willen, kom ik meteen. Ik zou voor niks spelen. Daar hoef ik geen moment over te twijfelen. Maar ik wil ook respectvol zijn naar mijn huidige club. Ik speel vaak en ik ben gefocust op het behalen van de titel."

De spits speelde van 2011 tot 2016 voor The Mancunians. Ook kwam de Mexicaanse aanvaller uit voor Real Madrid, Bayer Leverkusen, West Ham United en dus LA Galaxy.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!