Nieuws

'Juventus trapt gaspedaal in en leidt race om handtekening van Memphis'

'Juventus trapt gaspedaal in en leidt race om handtekening van Memphis'

10-08-2022 10:05

Juventus trapt het gaspedaal in om Memphis Depay naar Turijn te halen, meldt Fabrizio Romano. De Oude Dame ziet in de Nederlands international de uitgewezen kandidaat om de vertrokken Álvaro Morata op te volgen.

Volgens de Italiaanse transfergoeroe is Tottenham Hotspur niet langer in de markt voor Memphis. Daarnaast zouden ook Turkse clubs geïnteresseerd zijn in de FC Barcelona-clubtopscorer van het afgelopen seizoen, maar maken zij geen kans op zijn handtekening. 'Juventus leidt de race en onderhandelen over een tweejarig contract met de advocaten van Memphis', zo klinkt het.

Naar verluidt verlangt Barcelona een transfersom van twintig miljoen euro voor de rechtspoot. Memphis wil op zijn beurt alleen nadenken over een vertrek wanneer zijn contract voortijdig beëindigd wordt én hij tevreden is met het voorstel. Het contract van de aanvalsleider van Oranje loopt bij de Cataloniërs nog door tot medio 2023.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!