Reactie

Van Bronckhorst leeft toe naar clash met PSV: 'Geweldig om hem weer te zien'

Van Bronckhorst leeft toe naar clash met PSV: 'Geweldig om hem weer te zien'

10-08-2022 09:51

Op knappe wijze wist Giovanni van Bronckhorst met Rangers FC een 2-0 achterstand uit de heenwedstrijd tegen Union Saint-Gilloise op Ibrox om te buigen naar een 3-0 overwinning. Daardoor nemen de Schotten het op in de play-offs voor de Champions League tegen PSV. De Nederlandse manager kijkt uit naar het weerzien met bekenden.

"Het zal geweldig voor me zijn om Ruud van Nistelrooij weer te zien", steekt Van Bronckhorst van wal op de persconferentie na de wedstrijd. "En op de bank zitten zoveel bekende gezichten. Ik was de assistent van Fred Rutten bij Feyenoord en André Ooijer is er ook natuurlijk."

Eerder liet Van Nistelrooij al weten uit te kijken naar de ontmoeting met Van Bronckhorst. De PSV-trainer gaf aan nog altijd een goede band met zijn Nederlandse collega te onderhouden. "Het is een vertrouwde plek voor mij", vervolgt de oud-trainer van Feyenord. "Na een paar maanden Glasgow is het fijn om weer even naar Nederland te kunnen gaan. Maar we gaan ons vooral goed voorbereiden. Het is een grote kans om de laatste horde te nemen en een team te worden dat dit seizoen Champions League kan spelen."

Over de prestatie tegen de Belgische formatie was Van Bronckhorst vanzelfsprekend tevreden. "De druk lag op ons na de nederlaag van vorige week. We weten sinds vorig jaar dat we in staat zijn om grote avonden te produceren. Dat moeten we alleen toch nog maar elke keer voor elkaar zien te krijgen. Daarom ben ik zó trots op de spelers."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!