Transfernieuws

'Feyenoord staat open voor verhuur van twintigjarige doelman'

'Feyenoord staat open voor verhuur van twintigjarige doelman'

10-08-2022 09:19

Feyenoord wil de jonge keeper Thijs Jansen (20) graag verhuren. Kansen op speelminuten in het eerste elftal zijn er op dit moment niet. Meerdere clubs zijn geïnteresseerd in de doelman, meldt het Algemeen Dagblad.

Het contract van Jansen in De Kuip loopt nog één jaar door, tot medio 2023. Inmiddels maakt de goalie wel al onderdeel uit van de hoofdmacht van de Rotterdammers, maar blijft zijn uitzicht tot dusver beperkt tot het afwerken van trainingen. TOP Oss heeft wel oren naar een samenwerking met Jansen, maar ook Excelsior houdt de ontwikkelingen in de gaten.

Sinds zijn twaalfde maakt de sluitpost deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord, op één jaar na. In het seizoen 2018/19 speelde Jansen op huurbasis voor de O19 van FC Groningen. Bij de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht had trainer Arne Slot wederom geen plek voor de jongeling in zijn selectie: Jansen bekeek het duel vanaf de tribune.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!